Danish
English
Spanish

Hos Amanda Seafoods arbejder vi hver dag på at opfylde forbrugernes efterspørgsel efter ærlige og rene produkter. Vi udvikler konstant på eksisterende og nye produkter og sætter en ære i at fremstille sunde, bæredygtige produkter af høj kvalitet og stræber altid efter, at vore produkter skal kunne bære Nøglehulsmærket.

En dåse torskerogn fra Amanda Seafoods er din garanti for et produkt uden konserveringsmidler i en Bisphenol A-fri dåse. Dåsen varmebehandles efter lukning, og på denne måde sikrer vi en lang holdbarhed og et naturligt produkt uden konserveringsmidler.

Amanda Seafoods opfylder de strengeste krav inden for fødevaresikkerhed. Fabrikken i Frederikshavn er MSC og IFS-certificeret. Nævnte systemer gennemgås årligt af et ekstern uvildigt bureau. Vi har eget laboratorium, egen produktudviklingsafdeling samt kvalitetsafdeling og gennemfører kontrol i alle led i den daglige produktion, indtil de færdige produkter forlader fabrikken. Se certifikater her         

 

Vi køber, så vidt det er muligt, bæredygtige råvarer til vores produktion og foretager kontrol hos vore leverandører og samarbejdspartnere i hele verden. Således sikrer vi os, at disse opfylder vore strenge krav til fødevaresikkerhed.


Amanda Seafoods

Amanda Foodservice
LUK